Mužstvo přimdského Tatranu už je odsouzeno k sestupu z 1. A třídy a jde jen o to, aby soutěž důstojně dohrálo. Přání vedení klubu a jeho příznivců hráči v utkání se S. Černice do puntíku splnili. Proti šestému týmu a aspirantu na postup, týmu S. Černice, sehrálo vyrovnanou partii a sahalo po bodu. Prohra 2:3 musí domácí mrzet, jelikož v prvním poločasu neproměnili tři tutové příležitosti.

Černičtí vstoupili do zápasu aktivněji, ale hrál se oboustranně pěší fotbal s častějším držením míče na kopačkách hostů. Ve čtvrté minutě napřáhl Vlk a orazítkoval břevno branky Landrgotta. Domácí o sobě dali důrazněji vědět až v deváté minutě, kdy Malý donutil gólmana hostů k zákroku. O minutu později přišla první vyložená šance Tatranu. Hečko po přihrávce Demaliho unikl ofsajdové pasti, ocitl se sám před gólmanem Daňkem, ale ten jeho střelu vyrazil. Neuběhly ani dvě minuty a obrana Černic zaváhala podruhé. Zcela osamocený Sopko sám před gólmanem netrefil mezi tyče.

 Na druhé straně prověřil Landrgotta agilní Vlk, ale to už Tatran vyrovnal hru a měl dokonce navrch. Ve slibné pozici se ocitl Krýsl, ale hlavičkoval do hráče. Další hlavičkový pokus v podání Hečka skončil v rukavicích Ďaňka. Neujala se ani střela Demali, jenž dal nad branku. Pak se hosté vymanili z obrany a po rychlém protiútoku se sám před přimdským gólmanem ocitl Vlk, Landrgott svůj tým podržel. Blízko ke vstřelení branky měli hosté ve 22. minutě, kdy centr z trestného kopu minul u vzdálenější tyče Mojseňuk. V dalších minutách se „blýskalo" před oběma brankami, ale jejich strážci byli muži na svých místech. Za domácí se neprosadili Teplárek, Malý, Krýsl a ani Sopko. Za hosty promarnili příležitosti Vlk a Seman.

Druhý poločas se snažili hosté zapnout na vyšší obrátky a Tatran zatlačili před jeho šestnáctku. Bystřický a Vlk ztroskotali na gólmanovi Tatranu a trestný kop Klůce skončil nad brankou. Po hodině hry se prosadil Vlk a hosté vedli 0:1. V 67. minutě zvýšil Klůc na 0:2 a opět se potvrzovalo, že domácí mají druhé poločasy slabší, jelikož jim dochází síly. Zdálo se být rozhodnuto, ale dvacet minut před koncem byl v šestnáctce Černic faulován pronikající Földeši a Krýsl pokutový kop proměnil – 1:2. V dalších minutách se hrálo nahoru, dolů, ale větší šance měli hosté. Vlk se ještě v 74. minutě neprosadil, ovšem o tři minuty později už byl přesný –  1:3. Vzápětí se prosadili domácí, když po centru O. Malého hlavičkoval Tkáč – 2:3. V nervozním závěru si hosté nejtěsnější výhru pohlídali.

T. Přimda – S. Černice 2:3
Poločas: 0:0. Branky: Krýsl, Tkáč – Vlk 2, Klůc. Rozhodčí: Klička. ŽK: 1:3. Diváci: 50.
Tatran: Landrgott – Sopko, Opava, Hečko, Teplárek, Krýsl, P. Brouzda (72. Růžička), Földeši, Demali (68. Tkáč), O. Malý, Kovárník (64. T. Malý).