Tečku za podzimní části Tip ligy 2015 Tachovského deníku udělalo už tradiční předání cen nejlepším tipérům. V Mariánských Lázních v prodejně hlavního sponzora soutěže „expert elektro" si převzali ceny nejlepší dva tipéři, třetí v pořadí M. Jucha se pro nemoc omluvil. Slavnostní vyhodnocení pak pokračovalo v chodovoplánské restauraci pivovaru Chodovar Ve Skále, kde byly připraveny ceny pro nejlepších deset tipérů a nejúspěšnější kolektiv.

V Císařském salónku restarace Ve Skále přivítal úspěšné soutěžící šéfredaktor Tachovského deníku Jiří Kohout a provozní restaurace Kamil Chvojka, jenž jako pověřený zástupce Rodinného pivovaru Chodovar měl pro sázkaře připraveny dvě ceny.

První byla poukaz na odběr sudu piva pro nejlepší kolektiv. Také letos tuto soutěž ovládl Zadní Chodov s tím rozdílem že „Fouňáky" vystřídali „Baníkovci" což byli Mazancovi. Další cenou je pivo na celý rok. Sto šedesát litrů piva dle vlastního výběru připadlo Stanislavě Šmídové z Tachova, kterou ze všech podaných kuponů vylosoval vítěz Tip ligy Radek Mazanec ze Zadního Chodova.

Šéfredaktor Tachovského deníku předal nejlepším tipérům ceny od dalšího sponzora soutěže „Řeznictví Tolar, Tachov. Ten také věnoval cenu pro nejlepší ženu tipérku. Byla jí na čtvrtém místě Zdenka Mazancová, která se stala držitelkou poukázky na odběr zboží v prodejně Řeznictví Tolar v Tachově v hodnotě tisíc korun.
Po celou dobu vyhodnocení byli přítomní hosty sponzora pivovar Chodovar. Ve Skále se podávalo pivo dle výběrů a tradiční marinovaná žebírka.

Malou kaňkou na kráse slavnostního vyhodnocení byla neúčast některých tipérů, konkrétně se to „povedlo" pětici soutěžících.
V tomto ohledu přijme redakce Tachovského deníku opatření, aby v budoucnu odpovídalo vyhodnocení významu soutěže.

Ceny, které nebyly předány, jsou připraveny k převzetí v naší redakci Tachovského deníku včetně poukazu pro Stanislavu Šmídovou.