Po bezbrankové remíze v Benešově, středeční výhře v předehrávce nad J. Domažlice už v sobotu dopoledne přivítá v osmém kole České fotbalové ligy FK Tachov mužstvo Benátky nad Jizerou. V kabině nováčka vládne po vítězném derby výborná nálada a všichni kdo se točí kolem tachovského fotbalu včetně příznivců by rádi, kdyby ta pohoda vydržela i po sobotním utkání.

Po dlouhé době bude mít podle posledních zpráv z kabiny trenér FK Tachov Stanislav Purkart k dispozici kompletní kádr. „je to tak, Kubek i Folejtar jsou v plném tréninku, také ostatní hráči až na drobné šrámy jsou v pořádku," potvrdil prázdnou marodku kouč, který má o soupeři dost informací.

"Je to farma Boleslavi, takže můžeme čekat nějaké hráče ze širšího kádru mužstva Synot ligy. Je to velmi nepříjemný soupeř, má v mužstvu mladé běhavé hráče. My se musíme ale soustředit na svůj výkon. Kluci si výhru v derby „užili" a už jsou zpátky na zemi.

Úspěch vede opět přes poctivý výkon. V předešlých zápasech nás zdobila bojovnost, vzadu to je celkem dobré, jen se musíme tlačit více dopředu. Hrajeme doma a povinnost nám velí doma body neztrácet," má jasno Purkart.

Utkání se hraje v sobotu od 10.30 hodin a řídí ho Kalenda.