Ve dvaadvacátém kole fotbalové 1. B třídy přivítal první Chodský Újezd na svém trávníku ambiciózní tým Sokola Lhota, který byl  aktuálně čtvrtý. Z vítězství a zisku tří bodů se radovali domácí. Zásluhou branek Bezdičky a Pešty vydřeli důležité body. 
Hned v úvodu byl v akci P. Pikl, ale Vavřík byl o něco rychlejší a nebezpečí odvrátil. Potom hlavičkoval Bezdička, ale chyběla razance. Pozadu nezůstávali ani hosté a Fidlerem vyzkoušeli pozornost Slivoně. Další střelu na něj vyslal Kohout. Lhotští svým důrazem začali brát míče domácím ještě na polovině hřiště a vytvořili si optickou převahu. Dufkovo hoši se hledali a většina míčů končila před velkým vápnem hostů. Až ve 22. minutě se domácím podařila akce po pravé straně a Tomáš Medek předložil míč na hlavu Bezdičkovi – 1:0. Lhota se ale brzy po obdržené brance oklepala a opět zatápěla domácí obraně. Střely Veverky a Fidlera naštěstí pro domácí vyrovnání nepřinesly. V poslední minutě poločasu mohl navýšit Trejbal, ale špatně řešil svoje postavení.
Druhých pětačtyřicet minut začali lépe hosté. Střela Kohouta šla těsně vedle, neujaly se ani další pokusy. Pak opět ukázal své kvality Bezdička, vzal si míč na vlastní půli, namířil si to na Vavříka, ale minul branku. Obdobně si počínal na druhé straně Kohout. Obelstil čtyři „újezdské" hráče a střela „lízla" pravou tyč. V 63. minutě se hosté dožadovali penalty, ale hrálo se dál. Druhý, pojišťující gól domácích vstřelil po příhře J. Pikla štírek Pešta – 2:0.  Pak sáhl trenér Lhoty po dvojím střídání ve snaze zvrátit nepříznivý výsledek, ale zůstalo pouze u snahy. Navíc si hosté nepomohli vyloučením Korouse, který zastavil nedovoleně P. Pikla. Třetí gól si málem vsítil malou domů kapitán Cink, sám ale chybu napravil. Domácí mohli „přesilovku" využít ke zvýšení, ale L. Pikl st.,  P. Pikl a znovu P. Pikl už neměli sílu při zakončení. V poslední minutě se v souboji na půlce hřiště zranil v souboji kapitán Suchý a byl vystřídán na poslední vteřiny Čepelákem. Krátce po jeho nástupu velice dobré utkání ukončil závěrečným hvizdem rozhodčí Duda.
„Skoro nejdůležitější zápas a vítězství v sezoně nad velice kvalitním a silným soupeřem. Moji hráči si za nasazení a přístup po celých devadesát minut výhru plně zasloužili. Mužstvo opět hnali dopředu naše vynikající fanynky," vysekl po zápase poděkování a obdiv domácí trenér Jiří Dufka.

TJ  Chod. Újezd  –   S. Lhota  2:0
Poločas: 1:0. Branky: 22. Bezdička, 67. Pešta. Rozhodčí: V. Duda. ŽK: 2:4. ČK: 0:1 (75. Korous). Diváci: 82.
Chod. Újezd: Slivoně – Beneš, L. Pikl st., Suchý (89. Čepelák), L. Pikl ml., Medek, Bezdička, J. Pikl, Kurčík (34. Trejbal), P. Pikl, Pešta. 

Stanislav Sýkora