Dalším soupeřem Chodského Újezdu v 1. A třídě byla v 27. kole rezerva Senco Doubravka. Domácí zvítězili 6:1 a vyhoupli se na senzační třetí místo.

Prvních 20 minut se hrálo převážně mezi šestnáctkami a tak si příznivci moc vzruchu neužili. „Soupeř nepřijel kompletní, ale chtěl hrát fotbal. Měli jsme sice územní převahu, ale hosté dobře kombinovali a byli velice silní na balonu," popsal úvod utkání trenér domácího týmu Jiří Dufka. Ve 23. minutě utekl po levé straně L. Pikl ml. a bombou „procedil" míč mezi nohama Tománka – 1:0. Další šance na zvýšení vedení měli Vyskočil, Kurčík a P. Pikl, stav se ale neměnil. Ve 45. minutě hosté na promoklém terénu váhali s rozehrávkou, míč jim sebral Kurčík a po dvacetimetrovém solu zakončil – 2:0.

Druhý poločas začali domácí náporem. Ve 49. minutě zahrávali rohový kop, hosté odvrátili jen k Vyskočilovi a ten nechytatelnou ranou dal na 3:0. Osm minut na to se po pěkné kombinaci prosadil J. Pikl – 4:0. Domácí osmdesátku příznivců bavili dál. V 67. minutě výstavní střelou, "angličanem" o břevno, přidal Trejbal pátou branku. Domácí účet uzavřel po akci na jeden dotek P. Pikl. Poslední slovo měli hosté, kteří v 85. minutě brankou Navrátila upravili na konečných 6:1.

„Hosté nepřijeli silní. Výsledek není nutno přeceňovat. Tři body nám pomohly, ale do konce soutěže zbývají ještě tři kola. V nich se bude rozhodovat a vše je tak otevřené. Jediná jistota je, že i v příštím ročníku se bude v Horní Jadruži kopat minimálně I. A. třída a to je pro naši vesnici veliký úspěch," zhodnotil současnou situaci Dufka.

TJ Chod. Újezd – Dioss Nýřany 3:2
Poločas: 2:0. Branky: Kurčík, J. Pikl, L. Pikl, P. Pikl, Trejbal, Vyskočil – Navrátil. Rozhodčí: Plzák. ŽK: 0:3. Diváci: 75.

Ch. Újezd: Čepelák – Beneš, L. Pikl ml., Vejvoda, L. Pikl, Opava, Vyskočil, Jílovec, J. Pikl, Kurčík, P. Pikl. Střídali Trejbal, Tomek a Štěrba.