Se startem fotbalových soutěží přichází další „kolo" Tip ligy Tachovského deníku 2016, ve které se tipují výsledky zápasů republikových, krajských a okresních soutěží. Na Tachovsku odstartuje jarní část Tip ligy s prvním kolem krajské soutěže 1. B třídy, tj. 26. března.

První kupon tak uveřejníme v pondělí 21. března. Tipovat se bude na víkendové zápasy 26. a 27. srpna. Úvodní kupon si musí zajistit i soutěžící, kteří chtějí v dalších kolech tipovat pomocí internetu.

V nabídce chybí zápasy okresních soutěží, jedno kolo bylo předehráno na podzim.
Generálním sponzorem je Expert elektro a na nejlepší tři tipéry čekají velmi hodnotné ceny.

V Tip lize čtenářů bude i letos odměněn vítěz kola. Připraveny jsou ceny od dlouhodobého partnera a dlouhodobého sponzora Rodinného pivovaru Chodovar a Řeznictví Tolar, Tachov.

Na hodnotné ceny se může těšit také nejlepších deset soutěžících. Prvenství mezi jednotlivci obhajuje Radek Mazanec ze Zadního Chodova.

Vzhledem k četným připomínkám soutěžících budou kupony na dané kolo vycházet na stránkách Tachovského deníku vždy od pondělí do čtvrtka!!!

Opět se rozběhne populární soutěž čtyřčlenných!!! družstev, kde zůstávají stejná pravidla. Název týmu vyplní soutěžící vždy do určené kolonky „Kolektiv." Vítězný tým si odveze sud piva, prvenství obhajuje kolektiv „Baníkovci Zadní Chodov".

Upozornění pro účastníky soutěže: Kupon je platný jen tehdy, když jsou vyplněny všechny kolonky, tj. i kontaktní telefonní číslo.

Upozornění. Přesto, že jsou Velikonoční svátky, žádáme soutěžící aby vyplněné kupony dopravili do schránky redakce.