Na některých hřištích Tachovska se s góly roztrhl doslova pytel a ne jinak tomu bylo i v dalším kole okresních soutěží dospělých. Příznivci fotbalu si přišli v ochozech na své.

V okresním přeboru II. třídy se hrálo 19. kolo a jeho los svedl proti sobě zajímavé dvojice. Ve spodních patrech i nahoře se hrálo o hodně. Boje o postup a záchranu budou ještě hodně dramatické. Planá nedokázala napodobit ve Kšicích Bezdružice, které tam vyhrály. Domácí se na vedoucí tým „vytáhli" a dali dokonce tři branky. Ani to ale na výhru nestačilo. Drama skončilo 3:3 a napětí se dalo krájet i při penaltovém rozstřelu. V něm byly nakonec úspěšnější domácí v poměru 9:8. Největší hrozba sestupu visí nad Erpužicemi a Studánkou. Sulislavští si právě v souboji s J. Erpužice hodně oddychli, ale vyhráno rozhodně nemají.

Vzhledem ke státnímu svátku vyjde sumarizace druhé třídy stejně jako minulý týden v pátek a další týden tomu nebude jinak.

Ve třetí třídě za suverénním Lomem je boj o druhé postupové místo hodně dramatický. V taháku kola zvítězila J. Třemešné s Č. Halže 3:2 a oplatila ji tak prohru z podzimu. Nejvíce ohrožená sestupem jsou týmy od 10. místa a jediným celkem, který dokázal ze „čtyřky" posledních vyhrát byla rezerva Konstantinek. Beznadějně poslední „béčko" Hraničáře získalo dva body ve Stříbře. Nováček ze Starého Sedliště se nechal zaskočit Trpísty a souboj rezerv Kšic a Plané skončil výhrou hostů.

V nadstavbě čtvrté třídy potvrdila rezerva Stráže vedoucí postavení snadnou výhrou v Kokašicích. Pět bodů ztrácí na lídra Holostřevští, kteří porazili Bor B. Nečekala se vysoká prohra Damnova B ve Studánce. Kladrubští si poradili se zálohou Čechie.
Také B skupina je vzácně vyrovnaná, výjimkou jsou poslední tři celky. Zajímavý souboj Zhoře a Milířů skončil výhrou Jiskry.

Kompletní výsledky a aktuální tabulky najdete v úterním vydání Tachovského deníku.