K dalšímu utkání Krajské soutěže skupiny D v ledním hokeji o čelo tabulky zajížděli bezdružičtí Kohouti do Rokycan na „domácí" led Příkosic a měli domácím co oplácet. Na podzim od nich utržili největší porážku. Po vyrovnaném souboji byli domácí šťastnější a dotáhli zápas do vítězného konce 2:0.

Rokycanský „zimák" a jeho špatný led nedovolil sehrát kvalitní zápas. Oba soupeři se utápěli v nepřesnostech a žalostné koncovce. Pouze domácí střelec Balej se dokázal prosadit a to hned dvakrát. Poprvé překonal Schilbergera v polovině prvního dějství a poslal domácí do vedení 1:0.

Podruhé proměnil kanonýr Čechie svou šanci ve druhé třetině. Úspěšně provedl trestné střílení nařízené po zatažení záchranné brzdy Semerádem.
Poslední dějství už na výsledku nic nezměnilo, i když se Kohouti snažili s výsledkem něco udělat.

„V Rokycanech se nám nehraje dobře zdejší ledová plocha je po první třetině plná sněhu a to se pak hraje jen na náhodu. Podle toho vypadalo utkání. Domácí byli šťastnější a protože proměnili dvě příležitosti i zaslouženě vyhráli," zhodnotil zápas hrající trenér Jiskry Karel Seknička.

Č. Příkosice – J. Bezdružice 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Jiskra: Schilberger – Semerád, Horna – Hlaváč, Vacata -Řezníček – Daliman, Böttcher, Šmat – Kašpar, Seknička, Houdek – Koutný, Kalista, Petřina.

Petr Kalista