Ve skupině B krajské soutěže Plzeňského kraje v ledním hokeji se stříbrští Buldoci utkali s HC PM 2000 Plzeň a soupeře deklasovali 11:2.

Mužstva se utkala poprvé a vzájemně byla pro sebe velkou neznámou. Náš zástupce v soutěži se vyrovnal s brzkým začátkem utkání a už ve čtvrté minutě šel do vedení zásluhou Černocha, ale nebýt několika výborných zákroků stříbrského strážce svatyně Packana, mohlo být všechno jinak. Po varování přišel ze strany domácích velký tlak a Stříbrští si po pohledných akcích s chutí zastříleli. Ve 14. minutě se prosadil poprvé v utkání Staněk a na hole domácích přišel klid. Hrstka příznivců tak mohla vidět pěkné branky a střelecké manévry Buldoků. Hosté se dvoucifernému výsledku neubránili.

HC Bulduci Stříbro – HC  PM 2000 Plzeň 11:2
Třetiny: 3:0, 4:0, 4:2. Branky: Staněk 3, Černoch 3, Polívka 2, Seknička 2, Dráždil. Rozhodčí: Lokajíček – Kučera, Duřpek. Vyloučení: 6:2. Využití: 2:0. Diváci: 10.

Buldoci: Packan – Houdek, Bobr, Staněk, Šůcha, Bárta, Dráždil, Červenka, Černoch, Sládek, Seknička, Panuška, Polívka. Trenér Bobr.