Mužstvo HC Tachov sehrálo další utkání krajského přeboru I. třídy v ledním hokeji. S celkem HC Ekonomické stavby Plzeň prohráli Tachované 10:2.

Na ledě Sport Areny Třemošná byla kvalita na straně domácího týmu, v jehož řadách nastupují také bývalí extraligoví hráči. Pro našeho zástupce je výsledek až příliš krutý, když si vypracoval slibné příležitosti, ale nedokázal je proměnit.

“Nedobře vypadající výsledek utkání byl určen především naší hrou v první třetině, kdy jsme se doslova rozkoukávali. V dalším průběhu kluci zjistili, že se dá hrát i se soupeřem, který momentálně vede tabulku krajského přeboru a pošilhává po druhé lize. Čtyři branky nám soupeř vstřelil ve výborně sehraných přesilových hrách. Využil tedy své početní převahy na sto procent. Naše hra při oslabení v obranném pásmu je velice statická a volno před brankou dává soupeři velké šance ke skórování. Všichni ale bojovali až do poslední sirény a to se vysoce cení,“ hodnotil utkání asistent trenéra HC Tachov Robin Šín.

Třetiny: 0:4, 1:2, 1:4. Branky HC Tachov: Brouzda, Raba. Rozhodčí: Liška - Peleška, Rubáš. Vyloučení: 3:4. Využití: 4:0. Diváci: 50.

TACHOV: Šlajs - Staněk, Šůcha, Paroubek, Raba, Malý, Fišr, Dlouhý, Brouzda, Mucha, Tinavský, Sasz, Salač. Trenéři Brzobohatý a Šín.