Krajský přebor I. třídy v ledním hokeji měl na programu další zápasy. V Plzni se představilo mužstvo HC Tachov. Soupeřem mu byl Pubec Plzeň, který po divoké přestřelce zvítězil 9:7.

Vstup do utkání vyšel lépe hostům, kteří se už ve čtvrté minutě ve vlastním oslabení ujali vedení. Autorem branky byl Bubenščikov. Do konce třetiny ale domácí Pubec nejen vyrovnal, ale přidal další dvě branky. V prostřední části hry nejdříve snížil Paroubek na 3:2, ovšem Plzeňané opět utekli na rozdíl tří branek. To běžela 27. minuta a začalo galapředstavení Tachovanů a střelce O. Malého. Ještě ve 27. minutě snížil na 5:3, ve 35. minutě už to bylo jeho zásluhou 5:4 a těsně před sirénou vyrovnal na 5:5. Aby toho nebylo málo, tak po odehrání první minuty třetí třetiny poslal Tachov do vedení – 5:6. Radost hostů trvala pouhé dvě minuty, kdy Pubec vyrovnal a ve 46. minutě strhnul vedení opět na svoji stranu – 7:6. O dvě minuty později přišel vlastní gól Tachova a rázem to bylo 8:6. V 52. minutě hrál Tachov přesilovku 5 na 3 a Paroubek snížil na 8:7. Závěr zápasu byl hektický. Rozhodčí poslal Tachovany do čtyř, ale ti se přesto snažili o vyrovnání. Rozuzlení přišlo v 59. mintě, kdy domácí využili okénka v tachovské obraně a upravili na konečných 9:7.

Třetiny: 3:1, 2:4, 4:2. Branky HC Tachov: Malý 4, Paroubek 2, Bubenščikov. Rozhodčí: Liška. Vyloučení: 6:7. Využití: 4:2. Diváci: 50.

TACHOV: Šlajs – Štěpán Mucha, Sasz, Brouzda, Tinavský, Malý, Paroubek, Šůcha, Bubenščikov, R. Brzobohatý, Kovář, Fišr, Dlouhý, Raba.