Pro diváky atraktivní utkání bylo k vidění na tachovském ledě. RABID Tachov v něm hostil T. Přimda a utkání skončilo 8:8.

Hodně branek, neskutečné zvraty a situace, které možná dělaly vrásky na čele koučům na střídačkách, ale diváci se museli bavit. RABID vedl už 4:0. Tatran dokázal snížit na rozdíl jediné branky, ale při dvojnásobné početní výhodě během čtyřiceti vteřin dvakrát inkasoval! Na druhé straně vedli domácí dokonce 7:3 a při vlastní přesilovce inkasovali také dvě branky. V závěru svého soupeře Tatran doslova drtil, ale byla z toho z jeho pohledu ´jen´ remíza.

„Měli jsme utkání dobře rozehrané, ale bohužel ho nedotáhli do vítězného konce. Byl to zatím náš nejlepší výkon v sezoně. Za stavu 7:3 jsme vlastní nedisciplinovaností pomohli soupeři, který trestal naše početní oslabení. Je to škoda, sahali jsme po výhře, ovšem vzhledem k průběhu hry je remíza zasloužená,“ hodnotil utkání předseda RABIDu Miroslav Gabriško.

„Pro oko diváka výborný hokej, pro mne už to bylo horší. Dělali jsme hrubé až naivní chyby v obranné hře. Utekl nám začátek, který jsme doslova zaspali. Uběhlo třiatřicet vteřin a my už prohrávali. Za stavu 4:0 pro soupeře jsem si musel vzít oddechový čas, aby se kluci dali trochu dohromady a snažil se je ´probudit´. To se povedlo, ovšem ve druhé třetině se naše chyby opakovaly. Soupeř nám utekl na 7:3. Mužstvo to nezabalilo a alespoň vyrovnalo. Samozřejmě jsme šli do zápasu s cílem vyhrát, ale musíme být spokojeni i s bodem,“ řekl k zápasu trenér Štefan Mucha.

Třetiny: 4:3, 2:0, 2:5. Branky: 1. a 30. Bubenščikov, 6. a 39. Winkler, 12. R. Brzobohatý, 14. Jiroušek, 35. Spišák, 37. Kara – 16. E. Salač, 18. a 18. M. Brzobohatý, 37. Št. Mucha, 38., 39. 46. O. Malý, 53. Dušek. Rozhodčí: Martinec – Skácel, Švagr. Vyloučení: 9:5. Využití: 0:2. Oslabení: 1:3. Diváci: 35.

RABID: Otava – Čermák, Sedlák, Spišák, Nešvára, Jiroušek, Bubenščikov, R. Brzobohatý, Gabriško, Botoš, Křemen, Kara, Winkler, Záveský, Kostroun.

TATRAN: Hota – Brouzda, M. Brzobohatý, Dušek, Malý, Mucha, Radošovský, E. Saláč, L. Salač, Laurenčík, Vejvoda.