Ve druhém kole krajského přeboru II. třídy v ledním hokeji se utkala dvě dosud neporažená družstva Buldoků Stříbro a T. Přimda. Nováček soutěže se proti Tatranu neprosadil a nakonec odjel z ledu s vysokou porážkou. Buldoci Stříbro – Tatran Přimda 4:8.

„Tentokrát jsme začali hrát na tři pětky a zápas měli dobře rozehraný, když už jsme v 17. vteřině vedli zásluhou Petra Staňka 1:0. Spokojený jsem byl s hrou ještě do páté minuty, potom jsme přestali bruslit a vázla nám i kombinace. Na střídačku jsme se vraceli úplně ´suchý´. Tatran byl v tempu a přehrával nás, i když hrál v 8-9 hráčích. Postupně jsme inkasovali jednu branku za druhou,“ nebyl spokojený s výkonem hrající trenér Jan Šůcha. Podle něho hra Bulduků stagnovala a s tímto výkonem otočit skóre zápasu 2:6 proti Přimdě by bylo hodně těžké. Proto se rozhodl stáhnout hru na dva útoky. „V zápětí jsme snížili na 3:6, dostali se do tempa a vypracovali si i šance. Přes všechno úsilí nás přimdský gólman vychytal. Snížení na dvoubrankový rozdíl nám dávalo ještě šanci, ale Tatran kontroval a dal nám ještě dvě branky,“ viděl zápas Šůcha, jenž chválil gólmana Holáka, který musel na led za zraněného Kozelku.

„Museli jsme odehrát zápas pouze v devíti lidech v poli, přesto zápas zvládli,“ neskrýval spokojenost hrající trenér Tatranu Štefan Mucha, který viděl kvalitu na své straně. „Tentokrát jsme hráli velmi dobře dozadu, což se nám nestává často. Sice nám utekl začátek, ale s přibývajícími minutami soupeře přehrávali. Myslím si, že rychlá branka Buldukům spíše ublížila než pomohla. Podvědomě si asi mysleli, že to bude snadné utkání, zvláště, když nás bylo málo. Musím klukům poděkovat za předvedený výkon,“ řekl závěrem Mucha.

Třetiny: 2:3, 1:3, 1:2. Branky: Staněk, Bobr st., Tinavský, Sládek – O. Malý 3, E. Salač 2, Fišr, Dlouhý, Brzobohatý. Rozhodčí: Vrbský – Mašát, Martinec. Vyloučení: 7:2. Využití: 1:2. Diváci: 80.

BULDOCI: Kozelka (Holák) – Tinavský, Bobr st., Staněk, Šůcha, Bobr ml., Bureš, Fojtík, Sládek, Červenka, Brunclík, Bárta, Hampl, Groll, Coufal.

TATRAN: Hota – Brouzda, Brzobohatý, Fišr, Malý, Štěpán Mucha, Radošovský, E. Salač, L. Salač, Dlouhý.