Poslední zápas starého roku stříbrské „nulašestce" vyšel. V divokém utkání domácí přestříleli Lipnici 7:6 a hráči obou týmů byli na trestné lavici více než na střídačce.

V utkání Krajské soutěže skupiny C se utkala mužstva, která se v prvním měření sil rozešla smírně 3:3  a v odvetě se rozhodně nešetřila. Hráči se postarali o velmi rušné utkání, které podle posledních zpráv bude mít dohru u zeleného stolu.  Skóre utkání otevřeli ve čtvrté minutě domácí, když se po akci T. Poláka trefil Rajchl – 1:0. V závěru třetin zvýšil na 2:0 kapitán Sasz.

V prostřední části se přitvrdilo na obou stranách a začala přestřelka. V 17. minutě zvýšili už na 3:0 J. Velich, ale za hosty vzápětí snížili Kašák – 3:1. Stříbrští využili dalšího oslabení hostů a opět zvýšili. Trestná lavice nevychladla a hlavní rozhodčí Sýkora se nenudil. Po druhé třetině byl stav 4:3 pro domácí a poslední část zápasu slibovala drama.

Stříbrští od své výhře rozhodli v deamatickém závěru, kdy hosté nejdříve srovnali, a minutu před závěrem inkasovali z hole Sasze. 

HC Stříbro 06 – Sokol Lipnice  7:6  (2:0, 2:3, 3:3).
Branky: 4. Rajchl (T. Polák), 14. Sasz, 17. J. Velich (Sasz), 18. J. Velich (Holík), 33. J. Velich (Sasz, J. Turek), 37. Sasz (J. Turek), 44. Sasz (J. Turek) –  17. Kašák (Chod), 24. Vrátník (Prantner), 28. Mašata, 32. Laštovka, 36. Laštovka (Řežábek), 42. Kašák (Junek).  Rozhodčí: M. Sýkora – Kotyza, Miloš Sýkora. Vyloučení: 10:12. Využití: 3:1. Diváci: 7.

HC Stříbro 06: Kolena, Šaman – Macák, Rataj, F. Turek, J. Velich, Rajchl, J. Turek, Sasz, M. Velich, Matys, Polák.

K dalšímu mistrovskému zápasu nastoupí HC Stříbro 06 v sobotu, kdy je hostem týmu HC Myslinka. Utkání se hraje už od 8.30 hodin.

Zdeňka Kantová