Společné  týmy  HC Tachov a Mariánských Lázní bojovala v hokejových soutěží mládeže a až na starší žáky své zápasy prohrála.

HC Kadaň – HC Tachov/ Mariánské Lázně 0:6  (0:1, 0:1, 0:4).
V lize starších žáků vychytal v Kadani Nový nulu a jeho spoluhráči byli v koncovce úspěšní. „Kluci sehráli velmi taktický a líbivý hokej. Hráli jako tým a pochvalu si vysloužili všichni hráči včetně gólmana," řekla k utkání vedoucí Tachova Blanka Kovářová. Branky: Křemen 2, Gažík, Fišer, Klejna, Hornof.
TC/M.L.: Nový – Šilhán,  Ďugel, Klejna, Rolínek, Fišer, Hornof, Křemen, D. Černý, Machač, Balín, Gažík.

HC Kadaň – HC Tachov/ Mariánské Lázně 5:3  (0:0, 5:1, 0:2).
Mladší žáci společného týmu Tachov/ M. Lázně propadli ve druhé třetině, kdy domácí rozhodli o své výhře.    „První třetina byla vyrovnaná, ale bez gólů. Ve druhé třetině naši hráči poněkud polevili, což už se jim nepodařilo ve třetí třetině dohnat," zhodnotila utkání vedoucí Miroslava Bultasová. Branky: Bělohlávek 2,  Bockstefel.
TC/M.L.: Nový – B. Hrůšová, Bartoš, Jungmann, Kosina, Hengerič, Fukal, Bockstefel, Vrtil, Bělohlávek, Sekáč,  Havrda, P. Hrůša, V. Černý.

HC Cheb – HC Tachov/Mariánské Lázně 11:1 4:0, 2:0, 5:1).
V utkání družstev čtvrtých tříd se v Chebu dařilo jasně domácím, kteří si s chutí zastříleli. „Bylo vidět, že je pro některé naše hráče problém s orientací na velkém hřišti, a tak opět přišla vysoká porážka. Čestný úspěch vstřelil Marek Moravec," komentoval zápas Tomáš Marek. 

HC Cheb – HC Tachov/ Mariánské Lázně 13:8 (6:2, 5:4, 2:2).
Gólová přestřelka se zrodila v zápasu třetích tříd. Hosté od úvodních minut tahali za kratší konec. „Třeťáci se opět velmi snažili, ale střelecky se prosadil jen Matěj Maštalířský. Snaživý výkon na domácí nestačil," poznamenala k předsedkyně HC Tachov Eva Hrůšová. Branky: Maštalíř 8.  
TC/M.L.: O. Martinec, A. Mašek – Maštalířský, Sklenička, Kutlák, Jaroš, Široký, M. Malecha, J. Martinec.