Hokejoví příznivci Buldoků Stříbro se dočkali. Domácí porazili HC Chotěšov vysoko 11:4.

Na otevřeném kluzišti ve Stříbře čekali diváci na první branku do osmé minuty, kdy se v rozmezí 37 vteřin trefili Polívka a Šůcha. V závěru třetiny přidal svou druhou branku v utkání Polívka – 3:0.

Hosté v prostřední části snížili Smičíkem, ale jejich snahu dostat se znovu do utkání ztroskotala na slabé koncovce. Buldoci nezůstávali soupeři nic dlužní, ovšem i oni byli se zakončením na štíru. Odpor Chotěšova zlomili domácí ve 28. minutě během dvaadvaceti vteřin. Nejdříve skóroval Sládek a po něm Šůcha –  5:1. Těsně před přestávkou snížili hostéJanousem – 5:2.

V poslední třetině se obě mužstva rozhodla, že potěší promrzlé diváky a na ledě spustily gólovou přestřelku. Navrch v ní měli domácí, kteří rozvlnili síť za zády brankáře Šrédla šestkrát. Chotěšovští kontrovali dvěma góly, ale to jim stačilo jen na kosmetickou úpravu výsledku. Střelecky se dařilo Polívkovi, jenž měl v poslední minutě utkání poslední slovo a na své konto si připsal čtyři branky.

Utkání mělo od samého počátku spád a jasného favorita pro vítězství. Hostující Chotěšov se dvoucifernému výsledku neubránil a odvezl si jedenáct branek," řekl k zápasu trenér Buldoků Pavel Bobr.
Buldoci Stříbro – HC Chotěšov  11:4  (3:0, 2:2, 6:2).
Branky: 8. Polívka (Seknička), 8. Šůcha (Houdek), 15. Polívka (Seknička), 28. Sládek (Červenka), 28. Sládek (Staněk, Červenka), 31. Panuška (Sládek), 35. Černoch, 36. Staněk (Šůcha), 38. Polívka (Sládek), 41. Sládek (Polívka, Staněk), 44. Polívka (Červenka) – 18. Šmičík Holík), 25. Janous (Šlajs), 39. Havlíček (Bareš), 43. Havlíček. Rozhodčí: Tolar – Mudra, Němec. Vyloučení:  4:4. Využití: 0:1. Diváci: 35.
Buldoci: Packan – Houdek, Staněk, Šůcha, Bárta, Černoch, Sládek, Panuška, Holák, Červenka, Polívka, Seknička. Trenér P. Bobr.