Vstupenku do semifinále play off Krajské soutěže mužů ledního hokeje skupiny D zajistil gólem v třiadvacáté vteřině utkání J. Turek, pojistku přidal kapitán Sasz svým hattrickem. HC Stříbro 06 porazil HC Handball 2003 hladce 5:1.
Podle výsledku hladké vítězství pro nulašestku se nerodilo vůbec lehce. Stříbrští šli už v první minutě utkání do vedení, ale pak měla obě mužstva střelecký půst.
Hosté v dalším průběhu utkání doplatili na svoji nedisciplinovannost, kdy jejich tvrdost šla až za hranici pravidel. Časté oslabení jim bralo síly a to se projevilo v poslední třetině. Před ní byl stav 2:0 pro favorizované Stříbro, když druhou trefu přidal zkušený Sasz a „založil“ si tak na hattrick. Definitivní odpor soupeře zlomila až akce Rataje a gólové zakončení J. Velicha. Hosté neunesli vývoj utkání a pravidelně zahřívali trestnou lavici. Přesto, že domácí využili jen jednu přesilovou hru, soupeř už při častém vylučování neměl v početním oslabení šanci na zvrat utkání a vynutit si případné třetí utkání. Sasz potvrdil střeleckou formu a dvěma góly potvrdil výhru Stříbra a na své konto si připsal další hattrick.
HC Stříbro 06 – HC Handball 5:1
Třetiny: 1:0, 1:0, 3:1. Branky: 1. J. Turek, 23. Sasz, 32. J. Velich (Rataj), 41. Sasz, 45. Sasz – 31. Volavka (Huml). Vyloučení: 5:11. Využití: 1:0. Diváci: 3.
Stříbro 06: Šaman – Macák, Šmolík, Křelovec, Rataj, Velich, Pavel, J. Turek, Průša, Sasz, Muzikář, Matys, Polák, Kanta.
Stříbrská Nulašestka se v semifinále play off utká s HC Město Zbiroh, přemožitelem dalšího zástupce z Tachovska J. Bezdružice. Pro Kohouty po porážce 6:1 s tímto soupeřem skončila sezona.
Program semifinále: Stříbro – M. Zbiroh (17.3. – 18.0é hala KOOP), M. Zbiroh – Stříbro (25.3. 15.00 – hala Rokycany).

Zdeňka Kantová