Hokejisté mají za sebou také nadstavbu, ve které Tachovští svoje zápasy prohráli, získali pouze jediný bod za prohru na samostatné nájezdy. Dnes večer startuje čtvrtfinálové play off. Tachov zajíždí k prvnímu utkání ven, soupeřem mu ve čtvrtfinále bude tým Apollo Kaznějov, který skončil po nadstavbové části na třetím místě s jedenácti výhrami ze sedmnácti zápasů a se skórem 103:75.

S Kaznějovem má Tachov negativní bilanci, v základní a nadstavbové části se oba celky potkaly třikrát. Nejprve v pátém kole Tachov vyhrál 5:3, poté ve dvanáctém kole podlehl 4:5 a v nadstavbě pak Tachovští vysoko prohráli 4:10.
V nadstavbové části krajské ligy odehráli tachovští hokejisté celkem tři kola, kromě porážky s Kaznějovem podlehli rovněž lídrovi soutěže, klubu HC Rebel Město Nejdek, a to 3:8. Jediný bod získal Tachov v souboji na ledě Meteoru Třemošná, kde prohrál 3:4 po samostatných nájezdech.
Po nadstavbové části skončil HC Tachov na šestém místě s třiadvaceti body, první je již zmíněný Nejdek se 43 body, druhé Klatovy získaly 37 bodů, třetí Kaznějov 34 body, čtvrté Rokycany 28 bodů. Pátý Chotíkov měl stejně jako Tachov 23 body, ale lepší skóre. Za Tachovem pak skončila Třemošná a poslední Sušice.

Dvojice ve čtvrtfinále play off tvoří tedy Tachov s Kaznějovem a Rokycany s Chotíkovem. První zápasy se hrají dnes večer, odvety pak v neděli, Tachov hostí doma Kaznějov od 15 hodin. Hraje se na dvě vítězná utkání, v případně nerozhodného stavu po dvou odehraných zápasech jsou třetí souboje na programu příští týden 24. a 25. února (Tachov by v tomto případě hrál v pátek 24. února od 21 hodin v Kaznějově). Postupující týmy ze čtvrtfinále se pak v semifinále střetnou s Nejdkem a s HC Klatovy.

Play off se rozjíždí také v nižší Krajské soutěži mužů. Ve skupině A startují Buldoci Stříbro a ve čtvrtfinále play off se potkají s týmem HC Pubec Plzeň. První utkání se uskuteční na ledě ve Stříbře v sobotu 18. února od 17.30 hodin, odveta se pak koná 24. února od 18.30 hodin v Plzni.
Stříbrský tým jde do play off ze šestého místa, skupinu A vyhrál tým SKP Rokycany před Klabavou, třetí byl právě plzeňský Pubec a za ním Malá Víska a před Buldoky se ještě vešla Horní Lukavice.

V dalších skupinách pokračují boje podle klasického rozpisu, stříbrská „Nulašestka" po nedávné porážce 2:7 s Rapidem Plzeň hostí v sobotu 18. února od 10.45 hodin zatím vedoucí tým HC Domažlice. Příští týden pak HC Stříbro 06 zajíždí k utkání s HC Strašice. Stříbro je v tabulce na třinácté příčce.
Bezdružickou Jiskru čeká zápas s Městem Touškov až 26. února. O den dříve budou Bezdružičtí bojovat s HC Allianz Plzeň.
Ve skupině C jsou Bezdružice zatím ve středu tabulky, momentálně na osmém místě, oba jejich příští soupeři jsou shodou okolností také sousedé v tabulce. Allianz je na sedmém a Město Touškov na devátém místě.