Své publikum dokázali rozehřát hned během prvních minut a do konce pořadu smích z publika neustával. Přijeli lidé ze širokého okolí. „Ve Stříbře máme příbuzné a ti nás upozornili, že přijedou pánové Šíp s Náhlovským. A tak jsme na ně vyrazili. A bavili jsme se výborně, my rádi jezdíme za kulturou," řekli manželé Jana a Karel Kotschyovi z Telic u Prostiboře.

Diváci pokládali vystupujícím různé otázky. Například, jak jsou na tom aktéři se ženami. Zatímco Šíp se vyznal k lásce ke své rodině, Náhlovský se pochlubil čerstvou zamilovaností ke své jokšírské fenečce Rozárce. Diváci také slíbili hlas Náhlovskému ve volbách na prezidenta,a ten jim na oplátku slíbil, že si vezme Šípa jako poradce pro kulturu. Jedinečný opakovaný aplaus strhlo vyprávění bavičů o společné cestě u moře s Jiřinou Bohdalovou.

Závěr patřil autogramiádě. „Tak jsme se tu porozhlédli, máte tu pěkné ženy. Zvláště v té prvé polovině vepředu vpravo byly krásné a jak se smály," řekli před odjezdem Šíp s Náhlovským, kteří spolu pracují už kolem osmi let.

Martina Sihelská