Známé šlágry brzy vytáhly návštěvníky od stolů na parket. Mezi nimi byla i Iveta Dušková. "Na tuto kapelu chodím už přes dvacet let, já za nimi jezdím i s manželem po celém kraji. Jsou to skvělí muzikanti. Akorát mi do party chybí ještě kamarádka Katka, která je teď na mateřské, ale doufám, že časem zase bude jezdit, jako tomu bylo dříve," smála se Dušková.

Pořadatel byl nakonec spokojený. "Ve Stříbře nikdy nevíte, zda bude plno či ne. Ale Extra band revival je dobrým tahákem, už tu hráli i v Rock Staru, než nám tento klub zavřeli. Chtěl jsem tu trochu oživit kulturu zase jiným žánrem. A povedlo se, jak se zdá. A nebude to poslední akce, co pořádáme, ještě s Radkem Urbanem plánujeme další," řekl Milan Čudla Vydra.

Zpěvák kapely Jaroslav Soukup si nemohl Stříbro vynachválit. "Upřímně všem děkuji za stálou přízeň a skvělou atmosféru, a to nejen pořadatelům, ale i všem co přišli. Blíží se Vánoce, tak doufám, že si všichni užijete v pohodě, radosti a ve zdraví. Kapela si moc o svátcích neodpočine, čeká ji řada koncertů až do Silvestra," řekl Soukup.

Martina Sihelská