Jistě bude každý z vás souhlasit, že legrace není nikdy dost. A tak vám chceme nabídnout její slušnou porci. Pamětníci si snad vzpomenou na dávný pořad Československého rozhlasu Sedmilháři, ve kterém skupina zajímavých lidí (např. autor známého Saturnina Zdeněk Jirotka, spisovatelka Jindřiška Smetanová a mnozí další) vyprávěli příhody ze svého života, vycházejíce ze známé premisy, že největší srandy nemůže nikdo napsat, ty vytváří život sám.

Režisér a herec tachovského souboru Komedyjanti Pavel Řepa se rozhodl zkusit někdejší Sedmilháře obnovit. A tak během produkce, na niž vás srdečně zveme, zopakuje nejdříve několik nejvydařenějších příběhu z někdejších rozhlasových Sedmilhářů a pak se bude snažit vyloudit na vaše tváře úsměv příhodami ze života svého a svých přátel.

A abyste se té legrace nepřejedli, bude večer proložen akustickými vibracemi tachovského muzikanta Tomáš Kunžwarta. Jeho hudba je velmi neobvyklá, ale podle soudu mnohých velmi zajímavá a podnětná.

Bude i zajištěna možnost drobného pohoštění, mohl by tedy tento večer být opravdu příjemný. V případě špatného počasí (s nímž v letošním roce musíme bohužel vždycky počítat) je zajištěna „mokrá" varianta večera v sále muzea Českého lesa.

Pavel Řepa