Šlo již o osmý ročník, který se ale dříve konal v jiných místech. Konkrétně u Pramene. Letošní nabídka byla opravdu plná různých žánrů, návštěvníci mohli ocenit kapely Semtex, Magaphone, Fusion Eichler Trio, Milana Schelingera, Čankišou a tahouna večera - legendární Turbo.

Přesto návštěvnost dle pořadatelů nesplnila očekávání. A toho si všimli i ostatní. "Je to fakt škoda, taková nabídka a zvláště Turbo. Je krásné počasí a přesto málo návštěvníků. Chápu, že všechny kapely třeba nemají tolik fanoušků, ale Turbo bývá plné. Však je to taková sladká tečka na závěr a my si to rozhodně s partou vychutnáme," divila se Květuše Konšťáková z Bezdružic.

I tak se dá říci, že se akce zdařila, protože se ti, co přišli, se dobře bavili. Větší účast by mohla být pak 17. června, kdy propuknou velké sportovní oslavy. "Slavíme 70 let fotbalu. Začínáme už v poledne na hřišti ve Starých Lázních, kde se utkají Konstantinovy Lázně A proti Bezdružicím A. Musím zmínit, že tu budou fotbalové legendy, internacionálové reprezentace ČR. Večer si pak zatančíme, zahraje rocková skupina Anakonda Benda. Tak, koukejte přijít v hojném počtu," vzkazuje Jiří Holák.

Martina Sihelská

Třetí den Metalfestu pohledem objektivu fotografa.
OBRAZEM: V západočeské metropoli skončil třídenní Metalfest