Hřebem večera se pak stalo taneční vystoupení Užovek – skupina předvedla parodii na známou skladbu a dokázala i vtipně zahrát inscenaci z Pobřežní hlídky. Nechyběla také dámská volenka a závěrem se losovaly vstupenky o zajímavé ceny. „Jsem rád, že lidé na ples přišli, letos je jich více, než v loňském roce. Dali jsme do soutěže i hodnotnější ceny, kromě rybářského náčiní mohli ti šťastnější vyhrát třeba kávovar, mikrovlnku a podobně," uvedl předseda MO ČRS Stříbro František Hodonický.

Zrovna kávovar vyhrála Věra Chválová. „Trochu jsem si dělala zálusk na mikrovlnou troubu, ale kávovar je také fajn. Z toho bude mít asi největší radost manžel Petr," myslí si mladá výherkyně.

Jaroslava Zobalová se také radovala z cen. „Vyhrála jsem skleničky, ty jsem hned směnila za kapra. A pak také džbán s pivy. Ples je perfektní, i když není úplně vyprodáno, je tu fajn atmosféra a dobře se tančí," říká Zobalová.

Karel Skopeček si přišel hlavně zatančit. „Líbilo by se mi, kdyby hráli více žánrů, hlavně pro ty mladší, ale jinak v pohodě. Jen se mi letos zdálo, že mají méně rybářských cen, to mě překvapilo," uvedl tanečník.

Martina Sihelská