Vážení rodiče,

díky vstřícnosti porodnic v Plzni, Domažlicích a Stodu vám budeme na našich stránkách přinášet fotky nejmladších občanů Tachovska. Každý týden náš fotograf objíždí spolupracující porodnice a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na email: miminka@denik.cz a svoje miminko najdete buď na stránkách deníku nebo na www.denik.cz (popř. atlas). Tam najdete i všechna miminka, která již v deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

(Pro zvětšení fotky klikněte na její náhled)

10.Janě a Josefu Šafránkovým zVíchova se 9. ledna pět minut po osmé hodině ráno narodil vnemocnici ve Stodě syn Kubík (4,05 kg/53 cm). Šťastný tatínek, který hlídá dvaapůlletou Elišku, až přiveze Kubíčka smaminkou domů, prý na jeho počest uspořádá mohutnou oslavu.

12.Kamile Štrejnové a Milanu Miksovi ze Záchlumí se 10. ledna půl hodiny po půlnoci narodil vnemocnici ve Stodě prvorozený syn Matýsek (2,95 kg/50 cm). Novopečený tatínek je myslivcem a proto by byl rád, aby Matýsek měl kladný vztah kmyslivosti a přírodě.

 

23.Ivaně a Janu Glazrovým ze Stříbra se 7. ledna pětadvacet minut po deváté hodině dopoledne narodila dcera Barborka (3,50 kg/51 cm). Hrdý tatínek tří dcer – devítileté Janičky, dvouleté Andulky a Barborky – prohlásil, že až přiveze z porodnice Barborku, bude mít doma tři princezny.