První se stala 13. ledna kolem 5:45 hodin v Boru. Ve Školní ulici řídil neznámý řidič nezjištěné vozidlo ve směru od Dolů k náměstí. Na přechodu pro se vozidlo střetlo se psem, kterého na vodítku vedla za sebou chodkyně ve směru od základní školy k mateřské škole. Pes nehodu nepřežil. Řidič z místa nehody ujel.

Druhá nehoda se stala 15. ledna krátce po jedné hodině v obci Rozvadov. Z prostoru čerpací stanice OMV vyjížděl neznámý řidič s osobním vozidlem Volkswagen Touareg, za kterým měl připojený přívěs. Nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace a na zasněženém povrchu uvedl přívěs do smyku. Přívěs narazil do stojanu kompresoru vzduchu a vyvrátil jej. Neznámý řidič nezastavil a ujel.

Další nehoda se stala 21. ledna mezi 11 a 12:45 hodin v průmyslovém areálu ve Vysočanech. Na parkovišti před domem č.p. 66 poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované vozidlo Volkswagen Golf a ujel.

Čtvrtá nehoda se stala 22. ledna mezi 20:00 a 21:55 hodin na silnici II. třídy číslo 199 mezi obcemi Nová Hospoda a Malovice. Ve směru na Malovice jel dosud neznámý řidič s osobním vozidlem Fiat Bravo. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy, při projíždění mírné pravotočivé zatáčky na namrzlém, místy mokrém povrchu vozovky nezvládl řízení a automobil uvedl do smyku. Následně vyjel vlevo mimo komunikaci, kde havaroval v příkopu. Při tom narazil do jehličnatého stromu, který vyvrátil. Řidič vozidlo zamkl a z místa nehody odešel, aniž by nehodu oznámil.

Následující den, tedy 23. ledna, se stala dopravní nehoda v Boru. Z kamerových záznamů je zřejmé, že Přimdskou ulicí jel kolem 13:30 hodin řidič čtyřkolky značky Acess, který při odbočování z náměstí do ulice Přimdská nezvládl řízení, na zasněžené silnici uvedl čtyřkolku do smyku a následně její přední částí narazil do sloupu dopravní značky, kterou vyvrátil a poté z místa ujel.

Další nehoda se stala 27. ledna kolem 6:20 hodin na silnici mezi obcemi Trnová a Tisová. Ve směru od Tisové na Trnovou jel neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, který měl v době, kdy se míjel s protijedoucím vozem Volkswagen Passat, jet více u středu komunikace, a v důsledku toho mělo dojít ke střetu levých zpětných zrcátek obou vozidel. Neznámý řidič na místě nezastavil a ujel. Na základě ohledání místa nehody je pravděpodobné, že se mohlo jednat o blíže nezjištěný typ dodávky.

Poslední nehoda se stala 2. února kolem 17:30 hodin u obce Chodský Újezd. Z prozatím získaných informací vyplývá, že mezi obcemi Březí a Chodský Újezd mohlo dojít k bočnímu střetu vozidla Seat s návěsem protijedoucí nákladní soupravy. Výpověď řidičů se v tomto případě liší.

Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, aby se jim ozvali na telefony 974 337 266, 974 337 251, 974 322 015 nebo na linku 158.