Turnaj žáků v zápase ve volném stylu, „Memoriál Urbana a Veselého" se spolu se závěrečným kolem 1. ligy mužů uskutečnil v Praze. Zápas Stříbro tam měl své zastoupení a všichni borci o sobě dali opět vědět.

Klání žáků se zúčastnili oddíly z celé republiky. Za stříbrský klub startoval v hmotnosti do 46 kg Jakub Nikitinský a vybojoval třetí místo. Ve váze do 85 kg Bohuslav Pírka potvrdil svou dobrou formu a získal zlatou medaili.

„Turnaj byl obsazen borci z našich klubů bez zahraniční účasti. Kluci bojovali a ve volném čase sledovali starší borce. Snad naši mladší závodníci něco okoukali z technik zkušenějších. S dosaženými výsledky můžeme být vcelku spokojeni a lze jen doufat, že na dalších turnajích i Jakub zase vybojuje lepší umístění," pravil na adresu mladých nadějí trenér „Zápasu Stříbro" Tomáš Adam," který také pozorně sledoval své dva syny.

Zároveň totiž na tomto turnaji probíhalo závěrečné, páté kolo, I. ligy mužů v zápase ve volném stylu. V něm za „Zápas Teplice" hostují v hmotnostní kategorii do 86 kg stříbrští borci Jan Adam a Lukáš Adam. S tímto klubem v letošní sezoně vybojovali velmi pěkné druhé místo.

„Lukáš absolvoval v tomto kole dvě utkání, jedenkrát zvítězil a jednou odešel poražen na body. Honza absolvoval pouze jedno utkání, ve kterém svého soupeře porazil na lopatky. Oba tím přispěli k získání cenných bodů pro teplický klub," neskrýval spokojenost trenér a otec v jedné osobě T. Adam a dodal: „Chtěl bych všem klukům touto cestou pogratulovat a také poděkovat za vzornou reprezentaci."