Cyklistický oddíl Sokol Konstantinovy Lázně pořádal pátý ročník ´Velké ceny K. Lázní´ – Ramala Cup. Na okruhu K. Lá zně–Poloučany–N.Ves–Bezdr užice–D. Polžice, Čeliv, Kokašice –K. Lázně dlouhém 11 km jela první divize 77 km a II. divize 55 km.

V jednotlivých kategoriích zvítězili Tomáš Bauer z CK Kramolín, Karel Ptáček (Cykloservex –Duratec), Pavel Šturm (SK Chodsko), Vladimír Muhera (Kola Sport Kubias –Janda), Karel Majer (Ramala Plzeň), Jiří Kabát (TTK Husqvarna Klatovy), Jiří Halámka (ZČE Plzeň), Ivan Šrom (S. K. Lázně). Na start se postavilo celkem 120 závodníků. „Kalendář závodů sleduji a rád jsem se sem vypravil.

Je jen škoda, že jsem tady z Domažlicka osamocený,“ řekl jeden z nich Václav Duffek, jenž přijel z Domažlic. S účastí na závodech jsme určitě spokojeni. Podle ohlasů účastníků byli s organizací závodu jezdci spokojeni,“ byl rád ředitel závodu Jiří Lacina. Ten vyzdvihl práci svých spolupracovníků a dalších, kdo se na přípravě a hladkém průběhu podíleli. „Jsem rád, že se vše obešlo bez karambolu a zranění. Chtěl bych poděkovat všem, kdo se na zajištění podíleli. Zejména pak kokašickým a konstantolázeňským dobrovolným hasičům,“ pravil závěrem Lacina.