Druhá liga ve stolním tenisu měla o víkendu na programu třetí a čtvrté kolo. Jediný zástupce Tachovska v této soutěži se na domácích stolech vytáhl. Družstvo Sokolu Bor Eissmann porazilo TTC Litoměřice 10:8 a remizovalo s celkem Slavoje Ústí nad Labem B 9:9.

V Boru se hrál o víkendu ligový stolní tenis nejen dle názvu soutěže, ale také svou kvalitou. Kdo z příznivců nezavítal do místní sokolovny přišel o neskutečné drama a mohl litovat.

V sobotu hostili Borští favorizovaný celek z Litoměřic. Domácí v sestavě Dráždil, Copák, Belopotočan, Klier a Kirchman se postarali o drama. Úvodní čtyřhry a dvouhra se odehrály podle papírových předpokladů a hosté vedli 3:0. V dalších třech dvouhrách domácí vedení Litoměřic smazali a začala přetahovaná, ve které se odehrály čtyři pětisetové zápasy. Za stavu 8:0 se v dresech domácího týmu postavili za stoly Dráždil a Copák. Oba své zápasy zvládli a Borští mohli slavit výhru 10:8.

V neděli dopoledne přivítal Bor jednoho z kandidátů na nejvyšší příčky družstvo TJ Slavoj Severotuk Ústí nad Labem. Domácí oproti sobotě nastoupili bez Kliera a začali stejně jako proti Litoměřicím. Po čtyřhrách a úvodní dvouhře prohrávali 0:3. Hosté si s dalšími zápasy stále udržovali vedení až do stavu 5:2. Pak se Boru podařilo srovnat a od té chvíle začala přetahovaná. Drama vrcholilo, když byli hosté za stavu 7:7 dvakrát úspěšní a k výhře jim chyběl pouhý jeden vyhraný zápas. Kirchman s Copákem ale prokázali pevné nervy a utkání zremizovali.

Další výsledky a fakta k utkáním najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.