Nedělním zápasem v Sokolově vstoupí do další sezony druhé ligy ve florbalu družstvo FLK Tachov.

Tachované jdou do dalšího ročníku zkušenější o absolvovanou sezonu ve druhé lize a   o účinkování v Poháru České pojišťovny. Velkým kladem pro Slavoj je fakt, že družstvo zůstalo pohromadě. Oporami týmu jsou zkušení hráči, kteří už hrávali druhou ligu před svým návratem do Tachova za DDM Stod.

„Jsou to David Krysl, Martin Mička, Vojtěch Mareš a hrající trenér Vladimír Balý. Výbornými výkony v poslední sezoně se prezentoval odchovanec Jan Švejda a gólově nás táhne Marek Firla. Co se týče Marka, pro nás je klíčové, že se podařilo prodloužit jeho hostování na celou sezonu. Pro tým je obrovským přínosem," řekl sekretář Slavoje a zároveň jeho vedoucí Jan Flor.

A s jakým cílem jdou Tachované do své druhé druholigové sezony?

„Náš cíl zůstává stejný. Udržet soutěž i pro další ročník. Chceme se pohybovat v polovině tabulky kolem šestého až devátého místa, to bychom byli spokojeni. V současné době ale neznáme sílu svých soupeřů. Kvalita jde nahoru, takže je těžké odhadnout jejich současnou sílu," dodal Flor.

Soupiska

Brankáři: David Krysl (84), Zdeněk Goth (84).
Obránci: David Bašek (79), Martin Mička (86), Marek Sedlák (90), Jakub Sibal (90), Lukáš Linha (90), Ondřej Pták (92).
Útočníci: Roman Nejedlý (74), Daniel Mrkvan (76), Vladimír Balý (77), Jan Flor (81), Vojtěch Mareš (86), Jakub Křišťan (86), Martin Rybář (88), Michal Vrba (89), Marek Firla (90), Jakub Rajm (91), Jan Švejda (93).
Přišli: Zd. Goth, M. Sedlák (oba z vlastní rezervy).
Odešli: Nikdo.
Trenér: Vladimír Balý, as. trenéra: Martin Mička, sekretář: Jan Flor, vedoucí družstva: Jan Flor, předseda klubu: Vladimír Balý.