Amatérský kickboxer Ladislav Hudler se připravuje na republikový šampionát a hlavním cílem je start na Mistrovství světa v Orlendu.


Své syny Ladislava a Lukáše vede jejich otec, amatérský mistr a vicemistr světa v kickboxu. Zatímco nejmladší Lukáš sbíral v ringu první medailová umístění, Ladislav Hudler mladší si léčil zranění. „Došlo k němu na tréninku, ale v současné době je všechno v pořádku. Je zdraví a poctivě se připravuje na Mistrovství České republiky,“ řekl o svém synovi otec a trenér v jedné osobě Ladislav Hudler starší. „Koná se v květnu a já pevně věřím, že mu vydrží zdraví a na šampionát bude co nejlépe připraven,“ je optimistou trenér, jenž už se chce plně věnovat přípravě svých synů. „Hudlerovci“ reprezentují město Planou a svůj klub E.H. security gym.

A s jakým umístěním budou u Hudlerů spokojeni? „Budeme rádi za každé místo na bedně,“ poznamenal trenér, který dále podotkl, že hlavním cílem letošní sezony je mistrovství světa. „Chceme být součástí reprezentační výpravy České republiky na Mistrovství světa v Orlendu a i tam skončit na bedně,“ dodal Hudler.