Celkem byly děti medailově úspěšné ve čtyřech případech, dvakrát stříbrná a jednou zlatá medaile putovala k Denise Katonové, ročník 2007, a jednu bronzovou si odvezl ze Sokolova Marek Seják, také ročník 2007.

V obrovské konkurenci převážně velkých plzeňských klubů, klubu Sokolova a Chomutova, se naši plavci pohybovali kolem desátého místa z průměrně třiceti startujících v každé disciplíně.

Závodů se účastnil také David Kratochvíl, který se stal minulý týden podruhé mistrem republiky v plavání nevidomých sportovců v Jablonci a i v Sokolově se proti vidomým plavcům prokázal jako rovnoměrný soupeř. Soutěžil v disciplínách 50m znak, prsa a volný způsob, zaplavané výkony byly v polovině žebříčku výsledných časů. David byl za tento fenomenální úspěch a odvahu oceněn zvláštní cenou, pohárem Sokolovského kapříka.

Tímto bychom za celý klub chtěli poděkovat za dosažené úspěchy a dětem popřát mnoho osobních rekordů a štěstí do dalších závodů. Například už v sobotu 5. listopadu soutěží tachovské děti v Mariánských Lázních, 12. listopadu, v Altmühltalu v Německu.

Tým trenérů PKTa