Letošní sezona stříbrských borců ze Zápasu Stříbro se blíží pomalu ale jistě ke svému závěru. Dříve než skončí, tak si dva závodníci ze Stříbra zajeli do Prahy pro dvě medaile.

Žákovské klání „Memoriál Jana Budáka a Antonína Niče" v zápasu ve volném stylu se konal v Praze za účasti klubů z celé republiky. V konkurenci nechyběli ani dva stříbrští závodníci, kteří takřka pravidelně vozí z těchto turnajů medaile. A nezklamali ani při tomto vystoupení.

V kategorii žáků Jakub Nikitinský v hmotnosti do 46 kg obsadil třetí místo a v hmotnosti do 85 kg byl Bohuslav Pírka zlatý.

„Turnaj byl obsazen borci z našich klubů bez zahraniční účasti. Kluci bojovali a ve volném čase se měli nač dívat. Zároveň na tomto turnaji probíhala také první liga mužů v zápase ve volném stylu, ve které naši borci Jan Adam a Lukáš Adam hostují za teplický klub. Snad mladší kolegové něco okoukali z techniky starších borců. S dosaženými výsledky jsem byl vcelku spokojen a lze jen doufat, že další turnaje budou také s medailemi. Chtěl bych klukům touto cestou pogratulovat a také poděkovat za vzornou reprezentaci," byl spokojený trenér Zápasu Stříbro Tomáš Adam.