Oblíbený seriál má pochopitelně zájem, aby závěr ročníku proběhl na renomovaném závodišti před důstojnou návštěvou fanoušků. Těm na oplátku nabídne velmi dobrou sportovní úroveň při zápolení našich předních jezdců. Tentokrát to bude v neděli 15. října. Meteorologové hlásí teplé a slunečné počasí, což dává jistotu, že se motokrosaři budou muset poprat s drsným skokem přes silnici.

Denní program zahrnuje třídy MX1, MX2 a Veterán, které doprovodí neméně zajímavé Hobby MX2 a Hobby MX1. Právě mezi jezdci s licencí C totiž bude mít stříbrský klub silnou reprezentaci. Místní mladíci Jakub Kos, Dominik Vraný a Jiří Valeš okupují ty nejvyšší příčky seriálového pořadí. Vloženým závodem budou tradičně veteráni klasici. Dopoledne vyplní od 8 hodin tréninky volné a měřené, závodní rozjížďky zahajují ve 12:45 hodin. Kompletní časový plán a další aktuality naleznete na stránkách pořadatele www.amkstribro.cz. (mš)

HASIČI - Posledního barevného doladění písma a kontroly se v pondělí odpoledne ujal Jiří Outrata (na snímku) z mariánskolázeňské firmy, která písmena vyřízla ze speciální hmoty, nabarvila a instalovala na boky hasičské zbrojnice.
Dobrovolní hasiči odhalí sochu svého patrona