Čas letí jako voda a před námi jsou opět vánoční svátky. Pro většinu z nás by to měla být také příležitost se na chvíli zastavit, nebo alespoň zvolnit. Bohužel, opak je pravdou, protože pracovní povinnosti a předvánoční shon nás nenechá oddychnout. Přesto bychom si měli najít trochu času, vzpomenout na své blízké a také na ty, kteří už nejsou mezi námi.

Závěr roku také „svádí" k bilancování a sportovci Tachovska se mají čím chlubit. Opět, jako předchozí rok, zaznamenali úspěchy na všech úrovních. Nechyběly úspěchy ani na republikové či evropské a dokonce světové úrovni.

Všem sportovcům, příznivcům a lidem dobré vůle bych chtěl jménem sportovní redakce Tachovského deníku touto cestou popřát pohodové vánoční svátky. 

Velmi děkuji všem dopisovatelům, trenérům či funkcionářům oddílů, kteří s námi spolupracovali a podíleli se na tvorbě sportovních stránek.

Do roku 2016 přeji všem hlavně pevné zdraví, štěstí a hodně úspěchů v osobním i sportovním životě. Sportovním fanouškům co nejradostnější sportovní zážitky v nadcházejícím roce.