Borští stolní tenisté bojovali o víkendu se střídavým úspěchem. O dvou prohrách na domácích stolech ve druhé lize mužů jsme informovali podrobněji včera. Družstvo S. Bor Eissmann prohrálo dvakrát 7:10 a odsoudilo se tak s největší pravděpodobností k přímému sestupu. Na domácích stolech se představila také „divizní“ rezerva, která dopoledne zvítězila se S. Horažďovice 10:7 a odpoledne podlehla SKUŘ Plzeň 8:10. Ženy ve druhé lize bez nemocné Marešové v Praze dvakrát prohrály.
Dramatické utkání sehrála divizní rezerva už proti S. Horažďovice a byla to vítězná bitva. Naděje na lepší výsledek zhatily hostům poslední tři dvouhry. Nervydrásající boj se odehrál proti SKUŘ Plzeň, a šťastnější byli tentokrát hosté. Borští vstoupili do utkání úspěšně, když zvládli obě čtyřhry. V přetahované si stále udržovali těsné vedení, ovšem oproti dopoledni, prohráli čtyři dvouhry za sebou a hosté se radovali z výhry.
„Jedna porážka, jedno vítězství. Ve dvou se to špatně hraje. Jehlík šel do zápasů bez tréninku a chvílemi i bez zájmu. Ovšem žádná tragédie, před závěrem soutěže družstvo ve středu tabulky a v poklidu,“ glosoval stručně vystoupení rezervy předseda borského oddílu Josef Vacík.
Družstvo žen S. Bor střechy Homolka ve druhé lize v sestavě Chocová, Soukupová a Pourová bojovalo, ale na domácí to nestačilo. Tým se musel obejít bez nemocné Marešové a její vždy téměř jisté tři body v každém utkání citelně chyběly. „Bodový“ prapor držela hlavně Chocová, ovšem na bodový zisk to nestačilo. „Bez Marešové se nevyhrává. To je suché konstatování, Holky v sestavě Chocová, Soukupová a Pourová na soupeřky neměly,“ konstatoval Vacík.