Ve třináctém kole druhé ligy házené žen zajíždělo družstvo Slavoje Tachov do Prahy na palubovku Kobylis. Po nevydařeném utkání doma s Astrou vzhlíželi příznivci k tomuto utkání s obavou, ale Slavoj nechal svým výkonem na domácí prohru zapomenout a zvítězil 25:19.

Domácí tým začal lépe, když vstřelil dvě branky. Slavoj nejen brzo vyrovnal, ale v desáté minutě už to bylo 2:7 a do konce utkání měl navrch.

„Oproti domácímu utkání jsem na začátku nechal sedět zkušené hráčky a postavil „mládí". Holky chodily do rychlých protiútoků a příležitosti proměňovaly. Prakticky od desáté minuty jsme kontrolovali hru a zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce. Byl to kolektivní výkon," byl tentokrát spokojený trenér Tachova Miloslav Moulis.

Kobylisy B – Sj. Tachov 19:25
Poločas: 9:15. Branky ze 7 hodů: 4:2. Rozhodčí: Hájek, Macho. Diváci: 36.

Slavoj: Kudějová, Macáková – A. Mrázová (1), Mancellari (1), Vrbová (3), Vl. Herlíková (2), E. Herlíková (5), Písařová (1), Šindelářová, Smoláková, K. Mrázová (3), Sluková (9).

Další výsledky: Strakonice – S. Bělá 24:24, Ústí n.L. – Turnov 26:19, SVŠ Plzeň – Milevsko 35:23, S.Vršovice B – Loko Cheb 20:22.