Závodníci „Zápasu Stříbro" se zúčastnili třetího kola ligy žáků a zároveň přeboru jednotlivců Plzeňského a Karlovarského kraje v řeckořímském zápase. Domů se nevraceli s prázdnou. Přivezli cenná umístění a šest medailí, jednu zlatou, čtyři stříbrné a bronz.

Turnaje se účastnilo sedm klubů. Oddíl Zápas Stříbro „postavilo" osm závodníků. V kategorii přípravky v hmotnosti do 30 kg skončil Jan Plzák čtvrtý, ve váze do 34 kg vybojoval Jakub Nikitinský zlato a do 40 kg bral Jiří Benedikt stříbrnou medaili. Jan Benedikt v hmotnosti do 46 kg byl čtvrtý.
V kategorii mladších žáků do 65 kg vybojoval Jakub Fiedler druhé místo a Kamil Budek byl třetí. V hmotnosti do 80 kg je Bohuslav Pírka stříbrný. V kategorii žáků pak do 86 kg obsadil Pavel Krüger pěkné druhé místo.

„Kluci vybojovali pěkná umístění. Ti, kteří zvítězili, zároveň získali i titul oblastního přeborníka kraje. Je pravdou, že jsme mohli u některých borců získat i lepší umístění, ale takový je sport. Musíme zapracovat v tréninku a výsledky se jistě dostaví. Za náš klub „Zápas Stříbro" bych našim borcům chtěl poděkovat za vzornou reprezentaci nejen našeho klubu, ale i města," zhodnotil vystoupení stříbrských zápasníků trenér Tomáš Adam.