Sešlo se pouze 14 hráčů. Hrálo se ve dvou kategoriích, do a nad 50 let. Všechny zápasy se hrály na jeden set, za stavu 6:6 rozhodoval tie break.

V kategorii starších zvítězil opětovně Václav Boček. V mladších překvapil a po zásluze zvítězil Dalibor Chada, který ve finále se Šimákem prohrával už 0:4 a nepříznivý stav dokázal ještě zvrátit.

Starší kategorie nad 50 let, zúčastnilo se pouze pět hráčů, kteří hráli systémem každý s každým. Vítězný Boček postupně porazil Žižku 6:2, Kůstku 6:3, Tejčka 6:1 a Petruše 6:3. Pořadí: 1. Boček, 2. Petruš, 3. Žižka, 4. Tejček, 5. Kůstka.

V mladší kategorii do 50 let hrálo devět tenistů, kteří byli rozděleni do dvou skupin, ve kterých hráli rovněž každý s každým. Vítězové skupin se pak utkali o první místo, druzí hráli o třetí příčku.

V první skupině vítězný Chada třemi kanáry porazil 6:0 postupně Černého, Oktábce a Kovaříka. Pořadí: 1. Chada, 2. Černý, 3. Oktábec, 4. Kovařík.

Druhá skupina: Vítězný Šimák postupně porazil Novotného 6:0, Kopřivu 6:3, Nováka 6:1 a Ditrycha 6:1. Pořadí: 1. Šimák, 2. Kopřiva, 3. Novotný, 4. Ditrych, 5. Novák.

V boji o třetí místo porazil Kopřiva Černého 6:2, ve finále zvítězil Chada nad Šimákem 6:4.

Nikola Polan