„Důležitá byla pro nás sobota, kde Jana získala první místo v kategorii N1300. V neděli bohužel nedokončila finále, kdy po kolizi se soupeřem došlo ve vozidle ke zkratu a Jana už nemohla pokračovat," sdělil Deníku otec a trenér mladé závodnice Josef Míka.

Jako další významný krok v začínající závodní kariéře Jany je podle něj vstup do plzeňského klubu WOGO Motosport Team. „Tam máme další nemalou podporu. O víkendu se závodů v Domažlicích zúčastnila tři vozidla tohoto týmu a velice se nám jako týmu dařilo. V sobotním Rallycross Cupu skončila Jana Míková první v kategorii N1300, Marek Straka měl v kategorii do 1600 ccm velice silnou konkurenci a umístil se na pěkném třetím místě a dalším zúčastněním byl Václav Karnolt který obsadil první místo v kategorii Škoda Cup. Byl to pro nás všechny velký úspěch," dodal Míka.

Následující den se konal Chodský čakan, kde nakonec tachovská závodnice obsadila 12. místo. Opět se ale dařilo Marku Strakovi, který v kategorii Junior obsadil druhé místo a Václav Karnolt byl v kategorii do 1600 ccm třetí.

Další závod se jede tuto neděli, opět na trati v Domažlicích.