U příležitosti setkání bývalých fotbalistů Dukly v Tachově se konal na kurtech Slavoje tenisový turnaj „šedesátníků" ve čtyřhře. Palmu vítězství získala dvojice, Hruška (bývalý gólman, reprezentant) a Palšovič (nejlepší hráč turnaje), která ve finále zdolala dvojici Nový, Švejda. Třetí skončili Fiala se Švagrem.

„Šestnáct pozvaných hráčů bylo rozděleno do dvou skupin. Jejich vítězové hráli o 1.-2. místo, druzí o 3.-4. místo atd. Hrálo se na čas, půl hodiny," řekl k systému turnaje jeden z organizátorů Nikola Polan. „Bývalí hráči Dukly dodržují tradici a každoročně se setkávají v Tachově se známými lidmi a místy, kde prožili dva roky základní vojenské služby. Jejich účast a vše potřebné kolem jejich návštěvy v Tachově zajišťuje fotbalový matador Václav Boček," dodal Polan.

Z bývalých hráčů Dukly se turnaje zúčastnili Zd. Hruška, Zd. Jícha, J. Jebavý, J. Fiala a St. Liška, bývalý předseda Slavie Praha. Hlavním bavičem na verandě byl bývalý „zuřivý" reportér a novinář František Černoch- píšící pod známou zkratkou (frč). O jeho postřehy z turnaje čtenáři Tachovského deníku nepřijdou.

Kompletní výsledky turnaje a foto najdete v pondělním vydání Tachovského deníku.