Tělovýchovná jednota Hraničář Částkov, oddíl stolního tenisu, pořádala Velikonoční turnaj. Jeho vítězi se stali František Krivda z Boru a ve čtyřhře dvojice Martin Venclík a Rudolf Pleyer z Hraničáře Částkov.

Klání se konalo v kulturním domu v Maršových Chodech na čtyřech stolech a pořadatelům se prezentovalo 20 hráčů. Řadou zápasů se „propletli" až na nejvyšší mety v jednotlivcích František Krivda, hráč krajské soutěže první třídy, který byl také největším favoritem. Druhé místo vybojoval tabletenista Slavoje Chodová Dominik Kříž, jenž hraje druhou třídu krajské soutěže. Pomyslný bronz získal Jiří Leško hájící barvy TJ Slavoj Tachov C, hrající okresní přebor druhé třídy.

Ve čtyřhře byla nejlepší dvojice Martin Venclík a Rudolf Pleyer. Oba reprezentovali domácí Hraničář a v pravidelné soutěži družstev nastupují v okresním přeboru první respektive druhé třídy. Druhé místo patřilo rodinné dvojici František Krivda a syn Daniel. Třetí skončili domácí Lukáš Matejovič a milířský Karel Mikuláš.

„Velmi dobře se prezentoval J. Leška, který za sebou nechal všechny hráče první okresní třídy. Turnaj měl velmi dobrou úroveň. Účast byla velmi dobrá a podle ohlasů odjížděli i účastníci," poznamenal jeden z pořadatelů Petr Matejovič a dodal: „Skoro všichni účastníci si „přišli" na nějakou věcnou cenu. Pro hráče byly připraveny dárkové balení piva, pohárky, nechyběly tradiční velikonoční bochánky, koláče a další drobné ceny."