Jedenácté kolo druhé ligy v házené bylo posledním v tomto roce. Soutěž bude pokračovat až v únoru příštího roku. Házenkářky Slavoje Tachov se „rozloučily" s rokem výhrou, ale svým příznivcům připravily v závěru drama. Výhra o jednu branku, 18:17, byla vydřená.

Domácí házenkářky celý zápas vedly a Ústí se podařilo v závěru zápasu, kdy hrálo v početní převaze, snížit a utkání bylo „otevřené" do závěrečného klaksonu.

„Soupeř mě překvapil, byl na tom kvalitou velmi dobře a jeho postavení v tabulce neodpovídá jeho hře. Podle mého názoru to bylo hodně kvalitní utkání. Pro diváky atraktivní, otevřené až do konce. Já jsem ale věřil holkám, že to zvládnou, i když se nám nedařilo v útoku. Tam to bylo hodně špatné. Nedařilo se nám proměnit brejky ani příležitosti z volné ruky. Koncovka byla procentuálně hrozná. Při tom jsme měli hodně střel. Na druhé straně jsme předvedli vynikající obranu. Na osmnáct branek se opravdu nevyhrává, ale my to zásluhou vynikajícího bránění zvládli," zhodnotil utkání trenér Slavoje Miloslav Moulis.

Sj. Tachov – Ústí n. L. 18:17
Poločas: 7:7. Branky ze 7 hodů: 1:4. Rozhodčí: Točík, Zych. Diváci: 65.

Slavoj: Kudějová – A. Mrázová, Mancellari (6 branek), Vrbová (1), Vl. Herlíková (1), E. Herlíková (3), Pelechová (3), Písařová (2), K. Mrázová, Sluková (2).
Ostatní výsledky: Strakonice – Loko Cheb 36:23, TJ Sokol Bělá – Kobylisy B 32:19, S.Vršovice B – SVŠ Plzeň 16:25.