Zápasníci klubu „Zápas Stříbro“ vybojovali další medaile na memoriálu Borise Kajlíka v kategorii přípravky, mladších žáků a juniorů v zápase řecko-římském a ve volném stylu. V Mariánských Lázní stříbrský klub reprezentovalo sedm borců, kteří získali šest medailových umístění.

V přípravce zvítězil Michal Budek (hmotnost do 44 kg). V kategorii starších žáků vybojovali ve váze do 48 kg Lukáš Adam druhé místo, Karel Brabec skončil třetí a Danielu Jandovi patřila pátá příčka. V hmotnosti do 52 kg si Jan Matějka odvezl z Mariánek zlatou medaili. Ve váze do 85 kg získal Filip Malý druhé místo. Jan Adam vybojoval v juniorské kategorii ve váze do 76 kg druhé místo.

Trenéři Tomáš Adam a Michael Janda k jejich vystoupení řekli. „Turnaj byl slušně obsazen, konkurence na dobré úrovní. Kluci podali velmi dobrý výkon. Potvrdili, že patří ke kvalitním borcům zápasnického odvětví a náš klub čestně reprezentují,“ neskrýval radost Tomáš Adam.

„Myslím, že v příštím roce výkonnost kluků poroste a výsledky budou ještě lepší. Tímto turnajem jsme už uzavřeli naši letošní soutěžní sezónu. Teď budou kluci čekat jen na dárky od Ježíška,“ řekl na adresu svých svěřenců Michael Janda.