Ne všechny názvy se ale dodavateli podařilo stoprocentně trefit. Jak Deník upozornili někteří čtenáři, například směrová tabule na kraji ulice Stadtrodská obsahuje nepřesný a zkomolený název „Stadtrocká".

Výměna a doplnění cedulí spadá pod majetkoprávní odbor Městského úřadu v Tachově. „O této chybě víme, už nás na ni od dnešního rána upozornilo několik občanů," řekla Deníku vedoucí uvedeného odboru Drahomíra Červinková.

„Kolegové jsou dnes v terénu, nová označení kontrolují a na případné chyby upozorňují, aby byly co nejdříve opraveny. Nepřesností není mnoho, kromě uvedeného příkladu byly například některé cedulky umístěny jinde. Místo na sloupu byly třeba na garáži," uvedla dále vedoucí odboru.

Chybně umístěné cedule nebo tabulky se špatnými názvy by měly být co nejdříve vyměněny, případně umístěny na správné místo. Bude to formou reklamace od dodavatele.

Postupně jsou vyměňovány všechny cedule s označením názvu ulice, rovněž tak směrové tabule. Radnice k tomuto kroku přistoupila z několika důvodů – na mnoha místech tato označení chyběla úplně, nová označení usnadní orientaci záchranářům, hasičům i doručovatelům. Cílem je také sjednotit podobu cedulí.