Více prozradil organizátor akce Herbert Hacker. „Prezentovat své výpěstky mohou pouze sulislavští občané, kteří se sem přinesou v pátek 25. srpna po sedmnácté hodině. Vybírat je budeme až do jednadvaceti hodin, ale v omezeném množství buď do jednoho kilogramu, nebo do čtyř kusů o každého druhu. Je nutné, aby pěstitelé své výpěstky označili popiskou, kde bude uveden druh, odrůda, číslo popisné domu, odkud pochází. Samotné hodnocení pak proběhne 26. srpna pod dohledem odborníků. Nejlepší kousky budou odměněny cenami od sponzorů,“ Uvedl Hacker s tím, že se budou hodnotit i kuriozity, zajímavé vzhledem, i druhy a kolekce. Cena prý čeká i na nejmladšího pěstitele.

Pro veřejnost bude výstava otevřena 26.srpna. od 10 do 20 hodin a 27. srpna od 10 do 18 hodin. Vyhodnocení a předání cen se uskuteční 27. srpna od 18. hodin v místě konání výstavy.

Tachovští kriminalisté si opět posvítili na dealery drog. Tentokrát zatkli čtveřici, která distribuovala pervitin a marihuanu na několika místech Tachovska, především ale v jedné obci na Stříbrsku.
Další dealeři drog dopadeni

Martina Sihelská