Večer započalo uskupení Mr. Elastik. Band vynikajících muzikantů, mezi které se řadí například zpěvák Marcel Mersí Marek, či pěvecké duo Hot Sisters, návštěvníkům nabídl zajímavé spojení swingu dvacátých a třicátých let minulého století s moderní elektronickou hudbou. Tato kombinace nenechala osazenstvo chladné a před pódiem a objevilo několik nadšeně tančících párů.

Pomyslnou hvězdou večera ovšem byl Děda Mládek Illegal Band. Také tato skupina dobře známých muzikantů předvedla set, který je již tradičně složen především z hitů slavného písničkáře Ivana Mládka. Návštěvníci i muzikanti byli ze sobotního večera v Konstantinových Lázních nadšení. Jak ale řekl starosta Karel Týzl, koncert měl přesto jednu chybičku.

"Samotné vystoupení bylo opravdu skvělé. Bohužel nás trochu potrápila návštěvnost. Nyní máme takové období, kdy chodí přeci jen méně lidé, než bychom si představovali. Věřím ale, že se to překoná a pojedeme normálně dál. Holt s takovými věcmi jako je menší návštěvnost se musí při pořádání koncertů a dalších kulturních akcí počítat." Mr. Elastik a Děda Mládek Illegal Band nakonec zaplnil sál kulturního domu přibližně z poloviny. Což je oproti podobným akcím přeci jen méně, než je zde normální.