A právě pro tyto obchody bylo nedávno na 50 tisících metrech čtverečných vybudováno nové distribuční centrum v průmyslové zóně CTPark v Nové Hospodě.
To zaměstná více než 150 lidí, ovšem na období hlavních prodejních sezon očekává jeho provozovatel (společnost DHL Supply Chain) ještě další navýšení počtu zaměstnanců.

Dalšího investora v největší průmyslové a obchodní zóně od Plzně na západ uvítali také na radnici v Boru, na jehož území se areál nachází. „Osobně si vážím každé firmy v regionu, která má zájem dlouhodobě vytvářet stabilní pracovní příležitosti a zaměstnávat tak naše spoluobčany," řekl starosta Boru Petr Myslivec.
„Navázání spolupráce mezi městem a oběma společnostmi může být přínosem nejen pro borský region, ale především pro vytvoření stabilního zázemí zaměstnanců, respektive našich spoluobčanů," dodal.

Podle Jana Vymazala, provozního ředitele DHL Supply Chain, která obsadila jednu z největších hal v CTParku Bor, je módní průmysl jedním z klíčových sektorů, na který se společnost v České republice zaměřuje.

„Velmi nás těší, že můžeme otevřít distribuční centrum v Boru a přinést tak do tohoto regionu nové pracovní příležitosti. Jedná se o významný distribuční uzel pro zásobování a logistickou podporu obchodů Primark na sousedních trzích," doplnil jeho slova John Lyttle, provozní ředitel společnosti Primark.