Ty by se měly nacházet v Jungmanově ulici, ihned po budovou Revisu. Ještě před pár dny se na stejném místě nacházel lesík, který ovšem nebyl zrovna vhodný pro odpolední rodinné procházky. Nálezy použitých injekčních stříkaček byly v tomto místě téměř na denním pořádku. „Občas kolem lesíka chodím za mamkou. A není to zrovna příjemný kousek cesty. Myslím, že všichni moc dobře ví, jaké pochybné existence se na tom místě slézají. Určitě nebudu jediná, které se uleví, když se to tam vykácí," vypověděla své pocity studentka nedalekého gymnázia Kristýna Kovácsová. Tento temný koutek je ale již minulostí. Během posledních dnů zmizely všechny stromy nacházející se na horním plácku celého prostoru.

Díky tomu stavbě nových bytovek již nic nebrání. Mnoho občanů ovšem zajímaly i stromy nacházející se na přilehlé stráni. Podle slov některých by oproti zbytku malého lesíka byla škoda o tuto zeleň přijít. „Zvídavé občany mohu uklidnit. Stromy nacházející se na stráni by měly zůstat na svém místě," řekl starosta Tachova Jiří Struček.
Podle jeho slov bylo kácení první etapou celé výstavby. Nyní by se již mělo přistoupit k samotné stavbě. Každá ze dvou nových bytovek by měla mít ve svých útrobách dvacet šest bytů. Jak již dříve uvedl Struček, celý projekt by měl být hotov do konce letošního roku, nejdéle pak do začátku roku 2017. A starosta rozhodně slovy chvály nešetří. „I přes to, že tento prostor nemá zrovna moc dobrou pověst, čemuž se ani nedivím, pevně věřím, že se bude jednat o jedno z nejhezčích míst na bydlení na sídlišti Západ."

Dvě nové bytovky nejsou ovšem jediným novým místem k bydlením, které na západním sídlišti roste.

Nová bytová výstavba roste ale i nad samotným sídlištěm. V Třešňové ulici na místě bývalé zahrádkářské kolonie, stojí k dnešnímu dni několik nových domů a jak lze při pohledu na areál rozpoznat, další stavby jsou jistě v plánu.