Pro několik desítek sportovců byl středeční podvečer svátečním okamžikem. Na pódiu společenského sálu stříbrského kulturního domu se totiž předávalo ocenění nejlepším sportovcům Tachovska.

Součástí slavnostního večera bylo také „dekorování" Hvězdy Deníku, nejlepšího sportovce podle hlasování čtenářů Tachovského deníku. Nejvíce hlasů dostala Tereza Zosinčuková, která v minulém roce získala titul Mistryně České republiky v lukostřelbě, kategorie holý luk.

Pořadatelům se podařilo vítěze ankety utajit až do samotného vyhlášení, o to větší byla radost úspěšné sportovkyně. „Byla jsem velice mile překvapená, vůbec jsem to nečekala a děkuji všem, kteří mi poslali hlas," byla první reakce Terezy Zosinčukové. Nechybělo moc a Hvězda Tachovského deníku si cenu osobně nepřevzala. „Ve stejném termínu jsem měla být na tanečních, ale trenér pan Juran mě přesvědčil, abych se vyhodnocení sportovců zúčastnila. Byla jsem ráda, že jsem se takhle rozhodla. Moc se mi večer líbil a to nejen kvůli tomu, že jsem vyhrála tuto anketu," dodala přebornice republiky  Zosinčuková.