„Snažíme se při těchto degustacích lidem ukázat, kolik rozmanitých druhů čokolád může existovat. Předkládáme jim skutečně exkluzivní a kvalitní produkty," řekl Deníku Vladimír Trepera, který degustaci vedl. „Prakticky žádnou z ochutnávaných čokolád v běžném sortimentu supermarketů nenajdete, jedná se o špičkové zahraniční výrobce," dodal s tím, že ho degustace ve Stříbře příjemně překvapila. „Asi jsme to trošku podcenili, tak obrovský zájem lidí nás překvapil. A také mě překvapilo, že soustředěně poslouchali mé dvouhodinové přednášce," dodal Trepera s úsměvem.

K ochutnání byly různé speciality, například čokoláda ve tvaru sardinek, či čokoláda s mořskou solí. „I když se mnozí zdráhají tuto čokoládu ochutnat, jsou pak překvapeni, že je skutečně dobrá," uvedla Pavlína Svobodová.